Ezért érdemes meglátogatni a Barcsi Gyógyfürdőt

Ezért érdemes meglátogatni a Barcsi Gyógyfürdőt

A Barcsi Gyógyfürdő hazánk egyik népszerű gyógyfürdője, köszönhetően a modern kialakításnak és a rengeteg hasznos és egészséges szolgáltatásnak.

A szolgáltatások nagy része természetesen a gyógyvízhez kapcsolódik. Az 55 fokos gyógyvíz több mint 1300 mélyről tör a felszínre, ezt a gyógyvizet hasznosítja a fürdő, elsősorban mozgásszervi panaszok és gyulladások kezelésére. A gyógyfürdő gyógyászati részleggel is rendelkezik, ahol különböző kezeléseket lehet igénybe venni.

Nem csak a gyógyászat, hanem a kikapcsolódás is nagy szerepet kap a gyógyfürdőben. A termálvizes medence mellett nyitott úszómedence és élménymedence várja a felnőtteket, a kisebbeket pedig külön gyerekmedence. Rossz idő esetén és télen sincs probléma, köszönhetően a fedett úszómedencének. Úszásoktatás a fedett tanmedencében történik, szintén télen és nyáron is.

Extra szolgáltatások a jakuzzi, a szauna vagy a gőzkabin, melyek szintén az év egészében várják a kikapcsolódni vágyókat.

Akinek a strandos szórakozás nem csak a medencékről és a kiegészítő szolgáltatásokból áll, azok a lábtenisz pályán vagy a strandröplabda pályán sportolhatnak, mozoghatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük