Mi az az élő fogadás, és hogy működik?

Mi az az élő fogadás, és hogy működik?

A sportfogadásokkal legtöbben tisztában vannak, a lényegük, hogy egy adott sporteseményre vannak oddsok és különböző kimenetelek, amire a fogadók téteket tudnak feltenni, és az oddsnak megfelelő összeget tudnak visszanyerni. Ezeket a sportesemény kezdési idejéig meg kell tenni, hogy játékban legyünk. Van azonban egy sokkal interaktívabb megoldás is, ez pedig az élő fogadás.

Az élő fogadás lényege, hogy már folyamatban levő sporteseményre lehet fogadni, rengeteg különböző eseményre, kimenetelre. Élő fogadás esetén az oddsok, és gyakran az események is folyamatosan változnak, így résen kell lenni, ha jó fogadásokat akarunk kötni.

Az élő fogadás előnyei közé tartozik tehát, hogy ha követjük az adott sporteseményt, akkor a látottak alapján sokkal jobb fogadásokat tudunk kötni, mintha a meccs előtt fogadtunk volna. Az oddsok folyamatos változása miatt gyakran el lehet kapni olyan oddsokat, melyek szinte biztos nyereményt jelentenek. Élő fogadás esetén nem kell megvárni, amíg a sportesemény véget ér, ha olyan eseményre fogadunk, mint pl. az, hogy ki lövi a következő gólt, vagy ki szerez több pontot a következő 5 percben, akkor ezeknek a fogadásoknak nagyon hamar eredménye lesz, és jobb esetben már be is gyűjthetjük a nyereményünket.

Hátrányai is vannak az élő fogadásoknak, főként az, hogy nagyon gyorsan nagyon sokszor lehet fogadni egy eseményen belül. Ha nem járunk sikerrel, akkor kis tétekkel is sokat lehet veszíteni rövid idő alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük