Milyen 3D falpanelek vannak?

Milyen 3D falpanelek vannak?Otthonunk szebbé tételére korábban általában a festés és a tapétázás állt rendelkezésünkre, manapság azonban egyre népszerűbb egy új dekorációs megoldás, a 3D falpanel.

A 3D falpanelek több ok miatt is népszerűek, nagyon fontos pl., hogy felszerelésükhöz nincs szükség szakemberre, laikusként is fel tudjuk őket szerelni. Lássuk, hogy milyen 3D falpanelek között válogathatunk.

Bőr 3D falpanel

A bőr falpanel az egyik legelegánsabb választás, köszönhetően az esztétikus bőrnek, és a nagy sűrűségű memóriahabnak. Az anyagoknak köszönhetően a bőr 3D falpanel könnyedén meghajtható, és olyan falaknál is alkalmazható, melyek nem teljesen síkok, sőt, oszlopok és íves falak esetén is kiváló megoldást nyújt.

Farost 3D falpanel

A farostlemezből készült falpanelek megbízható, strapabíró falpanelek. Mivel viszonylag vastagok, így jó hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, valamint kevésbé kopnak, használódnak el, mint pl. a bőr falpanelek. Emiatt nagy forgalmú helyiségekben kiválóan alkalmazhatók.

Parafa falpanelek

A parafa falpanelek szintén jó hő- és hangszigetelő hatással rendelkeznek, valamint nem vonzzák a port sem, így kiválóan ellátják feladataikat. A parafa falpanelek emellett könnyedén díszíthetők pl. festéssel, tapétázással is, és rengeteg különböző díszítéssel is megvásárolhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük