A Sasszem Femto Smart kezelés

A Sasszem Femto Smart kezelés

A lézeres látásjavítás egy folyamatosan változó, fejlődő tudomány, így egyre újabb kezelések közül választhatunk, ha lézeres szemműtétet szeretnénk végeztetni. Az egyik legújabb kezelés a Sasszemklinika által kínált Sasszem Femto Smart kezelés, erről lesz szó bejegyzésünkben.

Ahogy a neve is mutatja, Femto típusú lézere szemműtétről van szó, ami azt jelenti, hogy kétlézeres eljárásról beszélhetünk. Természetesen a modern lézeres szemkezelések már mind a kétlézeres kezelések közé tartoznak.

A Femto Smart kezeléshez alkalmazott két lézer közül az egyik egyike a világ legfejlettebb hullámfront és topográfiás mérőeszközeinek, a másik pedig egy 5 dimenziós szemkövetéssel rendelkező lézer. A lézer másodpercenként 33 mérési képet csinál a szemről, 45000 mérőponttal. Ezeknek köszönhetően a lézer érintés nélkül tudja feltérképezni a páciensek szaruhártyáját, a szaruhártya egyenetlenségeit. A kétlézeres kezelés további előnye, hogy a két lézer közvetlen „kommunikációban” van egymással, így a vizsgálati adatok automatikusan bekerülnek a látáskorrekciót végző lézerbe.

A Sasszem Femto Smart kezelés segítségével akár 125%-os élet látás is elérhető, amely ugyanilyen éles lesz csillogó fények között, esti vezetésnél és szikrázó napsütésben is.

A kezelés előnyei közé tartozik, hogy teljesen fájdalommentes, és akár egy nap pihenés után is vissza lehet térni a mindennapi kerékvágásba, a munkába. UV-szűrős napszemüveg viselésére is csak 2 hónapig van szükség, ami a legrövidebb időt jelenti a lézeres szemkezelések között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük